Feriekoloni(100)

Feriekoloni 2017

Barn har noe lengre sommerferie enn de fleste voksne, og det kan være en god start på sommerferien å få reise sammen med andre barn på en ukes ”sommerleirskole” og opplevelsesferie – på Solåsen Feriekoloni.

Solåsen har en flott beliggenhet for å drive feriekoloni. Vi kan tilby spennende og lærerike aktiviteter preget av mye uteliv. Filmen viser smakebiter fra tidligere Feriekolonier.

 

God mat og hyggelige måltidsfelleskap er viktig for at barna skal trives. Vi legger derfor stor vekt på at maten skal falle i smak hos så mange som mulig, og samtidig være sunn og næringsrik.

matbord_smal100)

Feriekoloni er en 5-dagers feriedrøm med venner, sol og moro!

På feriekoloni blir det: Karate – Eventyr på land og vann – Utfordrende aktiviteter – Klatring – Utemat – Detektivarbeid med «Sommermysteriet» – Kos med sau – Idrett – Friluftsliv

I løpet av kolonien vil vi snakke om tro og formidle bibelhistorier, synge og ha det gøy sammen. Alle deltakerne blir fulgt opp tett av én gruppeleder gjennom uka. Vi ledere gleder oss masse til å bli kjent med deltakerne på årets feriekoloni!

St.hans_smal(20)

Det beste med sommeren er ferien, spesielt når vi kan tilbringe den med gode venner og være ute hele dagen. Sammen med alle lederne, ønsker vi å legge til rette for at deltakerne skal få en uforglemmelig opplevelse, ny og nyttig erfaring. Vi gleder oss til å dra på feriekoloni i sommer og håper at du vil være med! 

Vi ønsker ikke at økonomiske utfordringer skal være til hinder for at barn kan komme på feriekolonien. Ved behov for økonomisk tilrettelegging ta kontakt med Solåsen ved Ole Harald Monsen: 906 05 210.

Hilsen Ola Hellenes (hovedleder)

Andre ledere som gleder seg til å møte deg er blant annet:

Anders Kristian Håkestad, Nicholas Rognli-Olsen Noble, Lillian Hamstad, Camilla Hoelgaard, Marit Bue og Anita Thorsen.

 

 

  • Dato: Tirs. 20.juni – lør. 24.juni 2017
  • Pris: kr 2 200,- pr barn.
    I denne prisen ligger: Frokost med smøring av nistepakke, varm middag og kveldsmat. Alt tilberedt av eget kjøkkenpersonell. Firemannsrom med dusj og WC
  • Sikkerhet: Solåsen har fokus på sikkerhet. Det brukes alltid redningsvest når barna er i båt og lignende. Vannsklia er godkjent av offentlig myndighet. Klatring i klatrevegg skjer med sertifiserte instruktører.
  • Påmelding: Du kan melde deg på her
  • Frist for påmelding er 20 juni.
    (Har du spørsmål kan ta kontakt via kontaktskjemaet nedenfor.
  • Mer info får du i deltagerbrevet som du får i forkant av leiren.

Kontakt oss

Send oss en forespørsel ved å fylle ut skjemaet du finner i linken under. Legg igjen din kontaktinformasjon, og vi kontakter deg så snart vi kan.

Send en forespørsel her »