solasen leirsted larvik sandefjord

Om Solåsen

Solåsen er et familievennlig leirsted eid av NLM. På Solåsen arrangeres det leir gjennom hele året, og stedet leies i tillegg ut til konferanser, arrangementer, selskap etc. Leirskolen fyller stedet i vår- og høstsesongen.

Solåsen har vært i drift siden 1959, men ble betydelig oppgradert og oppusset i årene 2010-2014.

Hovedbygningen inneholder spisesal, møtesal og flere samlings- og aktivitetsrom, blant annet gymsal. Utearealet er et skjermet område som er godt egnet for lek og aktivitet. Vi har 60 m vannsklie, 10 m klatrevegg med tilhørende gapahuk, fotball- og volleyballbane samt minigolfbane. Det er dessuten kort avstand til flere flotte badestrender og fint turområde.

 


 

Beliggenhet

Solåsen er beliggende ved kysten i nærheten av Kjerringvik (mellom Larvik og Sandefjord). Se kart på under fanen «Kontakt».

Avstand fra Oslo: 130 km.
Avstand fra Sandefjord: 10 km.
Avstand fra Larvik: 12 km.

Avstand fra Torp Flyplass: 20 km.

Veibeskrivelse

Fra Oslo:
Kjør E18 til avkjøring mot Sandefjord. Følg Sandefjordsveien mot sentrum, og fortsett på 303 mot Larvik i ca 8 km. Ved Hem (bensinstasjon) står det skiltet mot Solåsen til venstre, og du kjører 1,3 km på Kjerringvikveien før du finner Solåsen på venstre side.

Fra Kristiansand:
Kjør E18 til avkjøring mot Larvik, og følg 303 (Tjøllingveien) i ca. 10 km. Ved Hem (rett etter bensinstasjonen) står det skiltet mot Solåsen til høyre, og du kjører 1,3 km på Kjerringvikveien før du finner Solåsen på venstre side.

  • Innkvartering: Vi har kapasitet på to internat for inntil 125 personer. De fleste rom er fire-mannsrom og har eget bad og toalett.
    http://www.solasen.no/overnatting/
  • Handicapvennlig innkvartering: Det finnes handicapvennlig innvartering hvor det er mulig for ledsager å bo sammen med deltaker i egen hybel.
  • Mat og drikke: Eget kjøkkenpersonell serverer hjemmelaget mat 3-4 ganger om dagen.
  • Alkoholfritt: Fordi vi hovedsaklig driver barne- og ungdomsarbeid, velger vi å være et alkoholfritt leirsted i alle anledninger.

Kontakt oss

Send oss en forespørsel ved å fylle ut skjemaet du finner i linken under. Legg igjen din kontaktinformasjon, og vi kontakter deg så snart vi kan.

Send en forespørsel her »